Over 'de Vosseblaozers'

De Vosseblaozers zijn eind 1959 opgericht met de bedoeling om in het dorpje Nieuw-Vossemeer in 1960 een eerste Vaste’aoved viering (Carnaval) te organiseren, muziek mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken! De Vosseblaozers zijn dus van ‘meet af aan’ al de Hof Kapel van ’t Vosse-ol.
In de loop der jaren zijn er natuurlijk wel wat wisselingen geweest in de band hoewel dit eigenlijk voornamelijk verlaten door leeftijd betreft. De Vosseblaozers zijn een redelijk hechte groep muzikanten. De leeftijd loopt thans uiteen van 14 tot achter in de 50 en dat maakt het ook leuker!
Sinds enkele jaren staat de band onder leiding van Arno de Klerck.  Arno was op jonge leeftijd al lid van de Vosseblaozers, tussendoor is hij even ‘weg geweest’ maar sinds 1991 weer terug. In 2008 nam Arno het leiderschap over van Leon Laane die het op dat moment wat rustiger aan wilde doen vanwege een cursus en drukke werkzaamheden voor de baas.

We kunnen nog veel meer vertellen over de Vosseblaozers.. maar misschien kunt u beter een keertje komen luisteren bij een van onze optredens!

Vosseblaozers
De Vosseblaozers bestaan per 1 maart 2018 uit onderstaande leden:
Arno de Klerck, Steffie de Klerck, Koert de Klerk,Joris Schreurs, Mitchell Knuit, Leon Laane, Nadia Laane, Hans van Linschoten, Peter Plasmans, Petra Rijk, Harry Schreurs, Lisette Schreurs,Donny van Treijen, Jolanda Slokkers, Wilbert Slokkers, Yvet Slokkers, Marianne van Tilburg, Mischa Weerwag, Mitzy van Linchoten,Manon Cools,Evelien van Gaans,Marjolijn Oostvogel.
Vosseblaozers